Femeie măritată, șantajată cu poze indecente de fostul amant. Bărbatul a fost reținut de polițiști

Miercuri, 28 Iulie 2021, 11:45
317
O femeie căsătorită din Argeș a fost şantajata de fostul amant, care își dorea cu orice preț să se împace cu ea. Tânăra a fost amenințată cu publicarea de poze indecente, dacă nu se va întoarce la el. Disperată, femeia a mers direct la poliție.


Un bărbat din Piteşti e cercetat pentru şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private. Individul a fost reţinut și apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj, hărţuire, ameninţare şi violarea vieţii private, şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Piteşti.


"Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunilor iunie-iulie a.c., bărbatul ar fi distribuit în mediul on-line fotografii în care persoana vătămată apărea în ipostaze indecente, solicitând acesteia bani şi întreţinerea de relaţii sexuale. Totodată, bărbatul ar fi transmis persoanei în cauză mesaje şi apeluri telefonice cu o frecvenţă foarte ridicată, ar fi urmărit-o în zona domiciliului şi i-ar fi transmis mesaje cu conţinut ameninţător", precizează IPJ Argeş.


În ziua de 22 iulie a.c., bărbatul a fost depistat şi condus la sediul poliţiei, unde, după administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.1689 secunde