Femeie găsită MOARTĂ sub zăpadă. Era dispărută de aproape o lună

294
Femeie găsită MOARTĂ sub zăpadă. Era dispărută de aproape o lună - img0182-1486383300.jpg

Articole recomandate

O femeie de aproximativ 50 de ani a fost găsită moartă, luni, sub zăpadă, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR) din Capitală. Victima era dată dispărută din 11 ianuarie, a declarat, pentru News.ro, managerul Serviciului de Ambulanță București Ilfov, Alis Grasu.


Potrivit sursei citate, Serviciul de Ambulanță București Ilfov a fost solicitat, luni, pentru o femeie de aproximativ 50 de ani găsită sub zăpadă, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală.


"Un echipaj al SABIF a fost solicitat în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală, pentru o femeie găsită în zăpadă. Femeia, în jur de 50 de ani, era înghețată. Era îmbrăcată cu o blană și avea deasupra un cearșaf cu monogramă. De asemenea, avea la ea o geantă cu un bilet pe care erau scrise numele și adresa. În buzunar avea și bani, 55 de lei", a explicat managerul SABIF.


Echipajul a fost solicitat numai pentru a constata decesul, la fața locului fiind și reprezentanți ai poliției. Cadavrul a fost trasportat la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici".








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4716 secunde