Femeie din Cogealac, anchetată după ce a mințit în declarația pe propria răspundere

548
Femeie din Cogealac, anchetată după ce a mințit în declarația pe propria răspundere - falsdeclaratiisursaipjconstanta-1587573241.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cercetează o femeie de 31 de ani, din Cogealac, acuzată de fals în declarații. Femeia a fost oprită în trafic, pe 13 aprilie, de polițiștii Secției 5 Rurală, în timp ce se afla la volan, moment în care a prezentat o adeverință din care rezulta că este angajata unei societăți comerciale. În urma verificării în baza de date, s-a constatat că femeia era angajata unei alte societăți comerciale. Drept pentru care, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal, fiind cercetată pentru fals în declarații.

"Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care o persoană de sex feminin a întocmit și prezentat organelor de poliție, pentru justificarea deplasării în afara domiciliului, o adeverință care atestă împrejurări necorespunzătoare adevărului.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2995 secunde