Femeie de 40 de ani, violată cu bestialitate de șase persoane

830
Femeie de 40 de ani, violată cu bestialitate de șase persoane - violatoareee5562820061716500-1455187238.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 40 de ani din Iași a fost violată cu bestialitate de șase adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Tinerii au consumat băuturi alcoolice la un bar din Manta Roșie. după care au mers la un vagon dezafectat, unde știau că locuiește victima, alături de un bărbat.

Aceștia au fost audiați în cursul zilei de ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și doi dintre ei au fost reținuți pentu 24 de ore. Potrivit autorităților, aceștia au pătruns în noaptea de 5 spre 6 Februarie în vagonul în care locuia femeia, concubinul acesteia și alte câteva persoane fără adăpost, știind locația deoarece își cunoșteau de la distanță victima.

Unul dintre aceștia a fugit direct la poliție, nedându-și seama de ce ar putea păți femeia, în urmă. Când autoritățile i-au arătat femeii poze cu agresorii, aceasta i-a recunoscut deoarece cei mai mulți dintre ei sunt recidiviști. Aceasta a fost dusă în cele din urmă la IML pentru recoltarea probelor de viol. Ceilalți patru violatori sunt cercetați în stare de libertate și nu au voie să părăsească localitatea, dintre care unul va fi cercetat sub control judiciar, fiind minor, anunță b1.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde