Femeie de 20 de ani, luată cu forța de pe stradă, din Caracal

261
Femeie de 20 de ani, luată cu forța de pe stradă, din Caracal - politia-1567692487.jpg

Articole recomandate

O femeie din Caracal, urcată cu forța într-o mașină, a fost găsită de polițiști într-un autoturism, în trafic, după 10 minute de la primirea sesizării, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 


În mașina în care tânăra a fost urcată cu forța se mai aflau trei bărbați cu vârste între 21 și 32 de ani, din Băilești, județul Dolj, precum și o femeie din județul Olt, relatează Agerpres. 


Persoanele aflate în mașină sunt audiate în prezent la sediul Poliției Caracal.


Poliția a fost sesizată joi, la ora 12,50, de către o femeie din municipiul Caracal, despre faptul că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism care a plecat în direcția municipiului Slatina.


"Imediat, polițiștii din cadrul IPJ Olt au desfășurat activități specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceștia au identificat autoturismul în trafic, pe raza orașului Piatra Olt. În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său", a precizat Alexandra Dicu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9701 secunde