Femeie acuzată că atacă bebeluși pe stradă, internată la Psihiatrie

147
Femeie acuzată că atacă bebeluși pe stradă, internată la Psihiatrie - 62022821-1550649499.jpg

Articole recomandate

Polițiștii dâmbovițeni fac investigații în cazul unei femei din Târgoviște ce este acuzată că a atacat un bebeluș pe stradă, în timp ce era plimbat cu căruciorul de mama sa.

''Femeia a fost internată voluntar la o unitate spitalicească din Târgoviște, ieri după amiază (marți, n.r.)'', a anunțat IPJ Dâmbovița.

Se pare că sunt mai multe incidente de acest fel, iar cel mai recent a avut loc în urmă cu câteva zile. Mama bebelușului susține că femeia a intrat în vorbă cu ea, i-a spus să îi dea copilul, iar apoi s-a dus spre căruciorul acestuia și a încercat să îl sugrume pe micuț. În ajutor a venit un bărbat aflat în apropiere, campion la karate, care l-a salvat pe cel mic din mâinile femeii.

Agresoarea este profesor suplinitor la un liceu din Târgoviște. Șeful Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Sorin Ion, a precizat că profesoara în cauză nu are plângeri cu privire la comportamentul de la școală, iar examenul psihologic anual nu arată că ar avea vreo problemă.

După ce cazul a fost făcut public, mai multe mămici au sesizat pe rețelele sociale că o femeie agresează copii mici pe stradă sau în parcarea unui supermarket din Târgoviște.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și amenințare, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9056 secunde