Femeia găsită moartă în Bacău era în proces de divorț. Lângă ea a fost găsit un bilet

300
Femeia găsită moartă în Bacău era în proces de divorț. Lângă ea a fost găsit un bilet - crima-1579713827.jpg

Articole recomandate

Poveste cutremurătoare în Bacău, după ce o tânără femeie a fost găsită moartă într-o mașină. Pompierii au ajuns primii acolo trimiși de un bărbat, care a sunat la 112 și a anunțat că un prieten i-ar fi spus că și-a omorât nevasta.


Potrivit apropiaților, soții erau în proces de divorț, iar ultimul drum făcut împreună ar fi fost la notar. Autoritățile sunt în alertă și îl caută pe suspectul principal.


La indicațiile celui care a sunat la 112 pompierii au mers la canalul hidrotehnic din oraș. Acolo au găsit mașina în care se afla biata femeie.


Martor: "S-au certat amândoi și a omorât-o și a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în mașină. Voia să se despartă de el. Așa am auzit aici cum vorbeau oamenii."


În apropiere, anchetatorii au descoperit și urme de pași, pe mâlul noroios. Cel mai probabil aparțin soțului victimei, potrivit polițiștilor. Acesta ar fi dispărut, se pare, în apă.


În mașină, lângă femeie, a fost găsit și un bilet prin care bărbatul își explică gestul.


În ultimele luni, tânăra în vârstă de 31 de ani a muncit în Italia, în timp ce bărbatul ei a rămas acasă, în Bacău. Conform unor surse din anchetă, el ar fi adunat datorii imense la jocurile de noroc și astfel ar fi ajuns pe mâna cămătarilor.


Ca să le achite, ar fi trebuit să vândă un apartament pe care îl moștenise de la părinții lui, însă femeia nu ar fi fost de acord pentru că și ea ar fi investit în locuință banii munciți în străinătate. De altfel, marți, amândoi ar fi mers împreună la notar ca să rezolve cu actele divorțului.


Cuplul are o fetiță în vârstă de un an și jumătate. Copila a rămas în grija bunicilor.


Căutările bărbatului vor fi reluate joi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8708 secunde