Femeia găsită în Canalul Dunăre - Marea Neagră, cămătar ucis de datornici?!

7870
2
Femeia găsită în Canalul Dunăre - Marea Neagră, cămătar ucis de datornici?! - 73c8f3d9d5f5c4cc06277805a95ec0a5.jpg
Polițiștii de la Transporturi au reușit să identifice cadavrul femeii care a fost găsit, la sfârșitul lunii iunie, pe fundul Canalului Dunăre - Marea Neagră. Potrivit oamenilor legii, femeia era din Slobozia și se numea Olga Bostan, în vârstă de 56 de ani. Ea era dată dispărută de familie de la data de 14 mai 2009.
"Am reușit să o identificăm după semnalmente, după placa dentară, după îmbrăcăminte. De asemenea, familia a recunoscut-o. Nu ne-au venit încă probele ADN, însă nu avem niciun dubiu în ceea ce privește identitatea ei", ne-a declarat comisar șef Traian Burețea.
În prezent, polițiștii constănțeni de la transporturi fac cercetări pentru a afla cum a ajuns femeia din Slobozia tocmai pe fundul canalului Dunăre - Marea Neagră. Oamenii legii nu exclud varianta crimei, ținând cont de locul în care a fost găsit cadavrul, la peste 5 km depărtare de cea mai apropiată localitate, și faptul că avea legată de picioare o piatră grea de 200 kg. Ziarele locale din Ialomița spun că femeia ar fi fost implicată în activități de tip camătă și că vreun datornic i-a venit de hac.
În urma informațiilor adunate din teren, polițiștii vor putea reface traseul victimei în ultimele zile de viață pentru a stabili dacă a fost crimă sau sinucidere.
Deși medicii legiști, în urma necropsiei, au indicat că moartea femeii a fost violentă și a survenit în urma asfixiei mecanice - înec, cel mai probabil suicid, polițiștii nu exclud nici ipoteza crimei.
Amintim că polițiștii au descoperit, la sfârșitul lunii iunie, în apele canalului Dunăre - Marea Neagră, la o distanță de 5 kilo-metri de cea mai apropiată localitate și de șosea, la circa 1,5 metri sub luciul apei și la 2 metri de mal un cadavru. Scafandrii s-au chinuit mai bine de patru ore pentru a recupera trupul din apă deoarece era legat cu un cablu metalic de o dală de beton de 200 kg greutate.
Cadavrul scos din apele cana-lului avea legat în jurul gâtului și de glezne un cablu metalic tip șufă de 10 mm grosime, prevăzut la capete cu cârlige. Capătul de la glezne era legat de o dală de beton, care a fost ulterior scoasă din apă, cu ajutorul unei macarale.

Comentează știrea

Andrei
3 august 2014
200 kg?!!!

Cum sa fie sinucidere cand are o piatra de 200 kg prinsa de picioare, cu cabluri de otel, si se afla la 2 m de mal?!!! Era Superman din Slobozia ajuns la 59 de ani?! Daca cineva a luat serios asta in considerare atunci are clar niste probleme!

xxxxx
4 august 2014
xx

sa sinucis a carat piatra de 200 kg in sacosa sa legat bine cu un cablu si a arunca piatra in apa si a murit si asta este politia romana niste domni bine instruiti sos palaria ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3314 secunde