Femeia acuzată că a împins o tânără la metrou a fost trimisă în judecată

443
Femeia acuzată că a împins o tânără la metrou a fost trimisă în judecată - crima-1526304045.jpg

Articole recomandate

Magdalena Șerban, femeia care în luna decembrie ar fi împins o tânără pe șinele metroului bucureștean, a fost trimisă în judecată. Femeia va fi judecată pentru tentativă de omor și omor calificat, a informat Parchetul Tribunalului București.


Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul București, ea fiind acuzată de omor calificat și tentativă de omor.


Procurorii susțin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul stației de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe șine, în timp ce aceasta încerca să se agațe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acțiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în stație și a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în stația Costin Georgian, însă aceasta s-a opus și nu a pățit nimic.


Ea le-a spus anchetatorilor că a avut o stare de "disperare" și o "decădere" din cauza unei vieți lipsite de hrană și adăpost.

În legătură cu incidentul din stația Dristor, femeia susține că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căști, ar fi intrat într-o "altercație" și "îmbrânceală" cu aceasta și nu recunoaște că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, așa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Dacă toată lumea care are altercații la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5208 secunde