Fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu: "Cum au putut să stea la poartă știind că în casa aia e un criminal?"

620
Fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu:

Articole recomandate

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a avut o ieșire nevoasă în direct la România TV pe ceea ce s-a întâmplat în ziua când copila a cerut ajutorul. 


Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi seară la 112 și a anunțat că este ținută captivă într-o casă.


"Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre șefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Și o să vă dau detalii pe care poate nu le știți. Ofițerii de poliție, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea țipa și a fost auzită, erau opriți de către procurori să intre. Deși unii dintre ei au vrut să intre chiar și fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate și de atunci nu am dormit deloc." a izbucnit Alexandru Cumpănașu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9921 secunde