Fată de 13 ani surprinsă făcând sex, pe câmp, la ieșirea din Ghindărești

6287
Doi indivizi acuzați de proxenetism sunt cercetați în stare de libertate pentru că magistrații de la Judecătoria Hârșova au respins propunerea de arestare a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova, luând pe numele lor doar măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.
Cei doi suspecți se numesc Chirez Șaban, de 24 de ani, și Dumitru Nicușor Stanciu, de 18 ani, și sunt din Hârșova.
Procurorii spun că, în noaptea de 4 spre 5 iulie, cei doi tineri proxeneți au obligat-o pe Rodica Felicia S., din satul Roșioru, județul Brăila, de 13 ani, să se prostitueze, de pe urma ei obținând un "profit" de 1.100 de lei.
De altfel, fata a fost prinsă în flagrant, pe un câmp, la ieșirea din localitatea Ghindărești, în timp ce întreținea relații sexuale cu un client, iar Stanciu stătea "de șase", ca nu cumva cei doi să fie deranjați. Anchetatorii mai spun că, în seara flagrantului, fata mai întreținuse raporturi sexuale cu un bărbat, contra sumei de 50 de lei.
Polițiștii au stabilit că minora face parte dintr-o familie nevoiașă, având șase frați, și a fost racolată de cei doi indivizi din satul natal, fiind încântată de promisiunile lor privind câștigurile financiare ce ar putea-o scăpa de sărăcie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2289 secunde