Mai multe ştiri online:

Fata de 13 ani care și-a înjunghiat bunica pentru că nu era lăsată să aibă o relație amoroasă cu propriul tată a fost găsită

Ştire online publicată Vineri, 17 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Fata de 13 ani care și-a înjunghiat bunica pentru că nu era lăsată să aibă o relație amoroasă cu propriul tată a fost găsită - 081a5040d69877bf04ca60fedf08618e-1534504799.jpg
A fost găsită adolescenta care și-a înjunghiat bunica pentru că nu a lăsat-o să se vadă cu tatăl său, cu care avea o relație amoroasă. Fata a fost descoperită de polițiștii din Oradea, aproape de miezul nopții. Ea a fost internată într-un Centru de Minori, scrie romaniatv.net

Adolescenta nu prezenta urme de violență și a fost internata într-un centru de minori apartinând D.G.A.S.P.C. Bihor, informează România TV. Adolescenta a fugit de acasă si a fost dată în urmărire națională in 11 august.

Prima dată, fata a fost văzută fugind chiar în seara incidentului, imediat după ce salvarea a ajuns la bunica ei. Vecinii spun că e posibil ca neînțelegerea dintre bunica și nepoată să fi pornit de la dorința fetei de a pleca la tatăl ei.

Copila de 13 ani ar fi ajuns să-și înjunghie bunica pentru că aceasta nu a lăsat-o să coboare în fața blocului, acolo unde o aștepta tatăl său. Acuzațiile mamei sunt cutremurătoare, tatăl și fiica ar fi avut o relație, iar copila ar fi fost chiar îndrăgostită de părintele ei.

"El a intretinut relatii sexuale cu Abigail. Chiar si Abigail a confirmat asta insa dupa si-a revocat cuvintele. Dragul de a-i lua apararea si sacrificiul...deci ceea ce face ea pentru el, face doar o persoana care e indragostita", a declarat mama fetei. Pe numele bărtbatului a fost deschis un dosar penal, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu minora de 13 ani.

"Sper sa solutioneze cazul cat mai repede. E de mult timp pe rol si sa iasa la iveala tot adevarul care a fost ascuns pana acum", a mai spus femeia.

Între timp, bunica înjunghiată se simte bine și este în afara oricărui pericol.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7829 secunde