Fără precedent: Protestatarii din Piața Universității, percheziționați de jandarmi. O persoană a fost băgată în dubă

255
1
Fără precedent: Protestatarii din Piața Universității, percheziționați de jandarmi. O persoană a fost băgată în dubă - image20180120222379090protestpia-1516467645.jpg

Articole recomandate

Sunt deja incidente în Piața Universității din București, la protestul "România spune nu corupției. Toți pentru justiție". Jandarmeria organizează filtre lângă Piața Universității, la gurile de metrou, și percheziționează aproape toate persoanele care sosesc.

Potrivit unor persoane aflate la fața locului, s-ar fi găsit un pistol de jucărie asupra unei persoane. A mai fost găsită și o șurubelniță asupra unei persoane. Protestatarii au început să huiduie jandarmii și s-a creat o îmbulzează în apropierea unei dube a Jandarmeriei în care a fost băgată o persoană, pentru a fi dusă la o secție de poliție.

Acțiunea Jandarmeriei ar avea un scop preventiv, având în vedere că la protest ar participa și membrii unor galerii de fotbal. În pasajul de la metrou, în Piața Universității, protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii, pe care îi acuză că îi împiedică să iasă.

UPDATE: După o serie de îmbrânceli cu jandarmii, protestatarii au doborât gardurile și au ocupat șoseaua, scrie stiripesurse.ro




Comentează știrea

Ismail via emirates
21 ianuarie 2018
!

Asta-i anceput.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2657 secunde