Fără permis și cu numere false, a provocat un accident și a fugit de la fața locului

334
Fără permis și cu numere false, a provocat un accident și a fugit de la fața locului - fuga-1446665067.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a ajuns în atenția anchetatorilor, după ce, marți după-amiază, a fost implicat într-un accident rutier și apoi a fugit de la fața locului. 


Accidentul a avut loc pe strada Soveja, din Constanța. Memet Memiș se deplasa la volanul unui autoturism Alfa Romeo, iar la intersecția cu strada Primăverii, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Saab. Nu a stat prea mult pe gânduri, s-a dat jos din mașină și a fugit cât l-au ținut picioarele. Celălalt șofer a sunat la 112 și a reclamat fapta. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Rutieră și, în scurt timp, au aflat și de ce individul a fugit. 


"Din probele administrate până în acest moment, în cauză s-a reținut faptul că, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, inculpatul a condus autoturismul marca Alfa Romeo, neînmatriculat, ce avea montate plăcuțele cu nr. de înmatriculare CT-07-ADX ce aparțineau în fapt unui autoturism marca Dacia Super Nova", a declarat pro-curor Mihai Stanciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Polițiștii au pornit în căutarea lui, iar în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02.30, acesta a fost prins. Pe numele lui Memet Memiș a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile pu-blice a unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a pro-curorului care efectuează cerce-tarea locului faptei. 


Ieri, el a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4459 secunde