Fără permis, beat, a făcut accident și apoi și-a văzut de treabă. Acum e în arest

150
Fără permis, beat, a făcut accident și apoi și-a văzut de treabă. Acum e în arest - conducerefarapermis1420638465-1533627887.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 41 de ani s-a ales cu dosar penal și va sta în arest 30 de zile după ce a condus băut și fără permis, a făcut accident și apoi a fugit. Inițial, el a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat.


Astfel la data de 5 august, în jurul orei 22, polițiștii Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN39, în zona intersecției DC5, acesta fiind sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia au rezultat doar pagube material, părăsind locul fapte fără încuviințarea organelor de poliție.


Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar la data de 6 august, Judecătoria Mangalia a emis mandat de arestare preventive pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0829 secunde