€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Fără droguri, lasere și umbrele, la Neversea

Ştire online publicată Joi, 06 Iulie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Sute de polițiști, jandarmi și polițiști locali sunt mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice la festivalul Neversea. 


Cu ocazia evenimentului de muzică electronică, programat a se desfășura în municipiul Constanța, pe plaja Modern, în perioada 7-9 iulie, autoritățile au dispus o serie de măsuri pentru asigurarea în bune condiții a manifestării. 


În perimetrul festivalului, este interzisă intrarea cu ghiozdane, droguri, sticle, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale sau umbrele. În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor. De asemenea, sunt interzise materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale și orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți. 


Este permis, însă, accesul cu poșetă sau borsetă (dimensiunea maximă permisă 21cm x 29 cm), medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor acesteia și cu maxim o doză zilnică. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7408 secunde