Familie terorizată de un vecin

867
Familie terorizată de un vecin - masinipolitie-1320946626.jpg
Este greu să trăiești la bloc atunci când vecinii sunt oameni dificili, care îți creează disconfort permanent și nu poți să te simți comod și relaxat la tine acasă. Neînțelegerile pot degenera și, în anumite cazuri, se poate ajunge chiar la conflicte violente.

Cam așa s-ar putea rezuma situația unei familii, care trăiește de 15 ani într-un bloc de pe aleea Liliacului, din Cumpăna. De câțiva ani, de când un vecin s-a mutat sub apartamentul în care locuiesc cei patru membri ai familiei Roșca (soț, soție și doi copii minori), a început calvarul. Ștefan Dominte, de 48 de ani, are obiceiul de a asculta muzică la maximum în miez de noapte, să facă scandal, să bocănească atunci când toată lumea doarme, încât i-a exasperat pe vecini.

Cea mai afectată de "ieșirile" bărbatului este, firește, familia Gabrielei Roșca. Tot ceea ce face el în apartament se aude cel mai bine în dormitorul copiilor, care dimineața trebuie să plece la școală, deși abia dacă reușesc să doarmă câteva ore.

Zeci de sesizări au făcut la Poliție, dar care nu au avut vreun efect asupra lui Dominte.

Mai mult decât atât, în noaptea de 23 spre 24 februarie, după ce a anunțat, nici ea nu mai știe pentru a câta oară, Poliția, Gabriela Roșca s-a pomenit cu ușa de la intrarea în apartament incendiată. "Suspectul" principal s-a făcut că plouă, căci a avut grijă să nu fie văzut atunci când a pus focul, așa că "Prinde hoțul, scoate-i ochii!".

"Am doi copii, de șase și 12 ani, care nu se pot odihni din cauza gălăgiei. Fetița mea face căderi de calciu din cauza lui, s-a îmbolnăvit de epilepsie…", ne-a spus Gabriela Roșca.

În noaptea de miercuri spre joi povestea s-a repetat. Muzică în miez de noapte, "bocăneli de ziceai că dărâmă apartamentul", după cum ne-a povestit Gabriela Roșca. Așa că a sunat la 112 și a chemat, din nou, Poliția. Din câte se pare, vecinul s-a procopsit cu încă o amendă, pe lângă cele câteva zeci, probabil, pe care le-a colecționat în timp, dar care nu au vreun efect asupra sa. De altfel, nimeni nu știe dacă și-a plătit vreuna…

Pentru că situația a devenit una disperată, în această dimineață, șeful Secției 1 Rurală Constanța, comisarul Ion Chiru, se va întâlni cu familia Roșca și va încerca să găsească o soluție la problemele ce o macină de câțiva ani de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Acuze grave la Facultatea de Arte
Pagina a fost generata in 0.458 secunde