Falsă dentistă, descoperită în Vrancea: "N-am omorât pe nimeni, ba chiar am făcut mult bine"

314
Falsă dentistă, descoperită în Vrancea:

Articole recomandate

Județul Vrancea s-a confruntat la începutul anilor 2000 cu o situație de fals medical asemănătoare cu cea a italianului care ține în aceste zile agenda ziarelor și televiziunilor.

În luna ianuarie 2002, polițiștii de la Biroul de Arme, Explozivi, Substanțe Toxice au derulat un control de rutină la cabinetele medicale, pentru a constata dacă acestea sunt autorizate pentru folosirea și deținerea medicamentelor cu conținut toxic. Ei au găsit într-un cabinet stomatologic din comuna Gugești un tehnician agricol care efectua intervenții stomatologice unui pacient, scrie Adevărul.

Femeia, fără studii în domeniu, preluase toate responsabilitățile medicului pe linie stomatologică. Poliția i-a făcut dosar penal pentru infracțiunile de exercitare fără drept a unei profesii, precum și pentru deținere fără autorizație a unor medicamente cu conținut toxic.

Chestionată de jurnaliști pe acest subiect, femeia a recunoscut că este în ilegalitate. "Ce era să fac dacă a venit copilul și mă ruga plângând să-i tratez dintele, pentru că nu mai putea de durere. Trebuie să o refuz, mititica? Sunt și eu mamă, cu suflet în mine. Știu că legal nu este voie, însă n-am omorât pe nimeni, ba din contra am făcut mult bine", spunea tehniciana agricolă.

Aceasta a mai mărturisit că a învățat meserie de la doctoril cu care împărțea veniturile, întrucât erau asociați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2433 secunde