Fals procuror din județul Constanța, trimis în judecată pentru trafic de influență

185
Fals procuror din județul Constanța, trimis în judecată pentru trafic de influență - falsprocuror-1597850787.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța au trimis în judecată un bărbat acuzat de trafic de influență în formă continuată, întrucât s-a dat drept procuror pentru a obține mii de euro.

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai – iulie, inculpatul ar fi pretins de la un bărbat din Mangalia suma de 11.000 de euro – dată în două tranșe, de 5.000 și respectiv 6.000 de euro -, susținând că este procuror și are influență pe lângă anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia și DIICOT Constanța. Concret, susțin oamenii legii, inculpatul a promis că, în schimbul banilor, va interveni pe lângă procurorii din cele două instituții pentru a dispune soluții favorabile în două dosare penale, pentru o infracțiune la regimul circulației și o tăinuire.

De menționat că, pe 30 iulie, cu ocazia flagrantului, asupra inculpatului a fost găsită și o legitimație falsă de "procuror șef birou", folosită pentru a-i întări convingerea martorului că este magistrat, iar influența lui este una reală. În cauză s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra sumei de 5.000 de euro depusă de inculpat în vederea confiscării, iar dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4765 secunde