Fals marinar, găsit pe o navă venită din Siria

132
Fals marinar, găsit pe o navă venită din Siria - falsmarinarsiria-1404494126.jpg

Articole de la același autor

Comandantul unei nave sub pavilion Republica Moldova este anchetat de polițiștii de frontieră pentru fals în înscrisuri și tentativă de trafic de emigranți, după ce a încercat să introducă în țara noastră, ilegal, un cetățean sirian. 


Nava a ajuns în portul Sulina în cursul zilei de joi, iar în timpul controlului polițiștii Gărzii de Coastă au descoperit, la bord, un cetățean sirian, de 59 de ani, trecut pe lista echipajului ca fiind marinar. De fapt, acesta nu avea nici carnet de marinar, nici certificat de compe-tență pentru desfășurarea activităților marinărești. Comandantul navei, de asemenea cetățean sirian, în vârstă de 49 de ani, a afirmat că respectivul s-a îmbarcat la bordul navei în Siria, cu scopul de a călători în România.


De asemenea, la bordul navei a fost găsit și un minor de 11 ani, care nu avea viză pe pașaport. Comandantul a susținut că este fiul său și l-a luat din Siria pentru a se plimba. Pentru faptele sale, comandantul va fi anchetat penal. La fel și cetățeanul sirian de 59 de ani, care este cercetat pentru trecere frauduloasă a graniței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Actual : Copil român, mort în Italia
Pagina a fost generata in 0.5591 secunde