Expoziția Electrică Demonstrativă, la cea de-a VIII-a ediție. Constănțenii, așteptați la Pavilionul Expozițional

269
Euro Vial Lighting, în parteneriat cu CCINA Constanța, a organizat cea de-a VIII-a ediție a Expoziției Electrice Demonstrative, la Pavilionul Expozițional Constanța. Evenimentul are loc în perioada 15-17 iunie, astfel că cetățenii mai au la dispoziție două zile pentru a participa la cel mai important eveniment dedicat iluminatului, echipamentelor electrice și automatizărilor din sud-estul României.

În cadrul Expoziției Electrice Demonstrative puteți găsi servicii complete de design interior, lustre moderne, sisteme de iluminat wireless, sute de modele de prize și întrerupătoare, automatizări pentru locuință, stații de încărcare mașini electrice, sisteme de protecție la foc. De asemenea, constănțenii vor putea afla noutăți și idei creative pentru pro-iecte, dar pot și primi consultanță de specialitate.

"Expoziția Electrică Demonstrativă este cel mai important eveniment din sud-estul României și este dedicată echipamentelor electrice și soluțiilor pentru iluminat. Acest eveniment se adresează atât consumatorului final, cât și profesioniștilor. Cei de acasă pot veni și pot găsi soluții pentru casa lor. De asemenea, cei profesioniști pot vorbi direct cu specialiștii pentru soluții de echipamente electrice. La eveniment sunt prezenți și parteneri pe design interior, iar consumatorul final poate găsi soluții pentru casa lor de la A la Z. Îi așteptăm pe toți să vină și să găsească soluții adaptate nevoilor lor", a declarat pentru "Cuget Liber", Loredana Puiu, specialist marketing Euro Vial Lighting.

În cadrul evenimentului se mai prezintă și stații de încărcare electrice, iar cei prezenți pot testa și o mașină electrică. La eveniment sunt prezenți expozanți din domeniul iluminatului, aparatajului electric, design interior, audit energetic și încălzire electrică.

"Ne ocupăm de design interior și oferim servicii complete, adică tot ce propunem în simularea 3D propunem clienților noștri. Vorbim despre gresie, faianță, mobilier. Suntem producători de mobilier, dar și îl importăm, atunci când este cazul. În principal, noi luăm casa de la roșu și o aducem în stadiul în care clientul intră și poate locui în ea", ne-a precizat Mădălin Pătrașcu, administrator Turqouise Studio Design.

Constănțenii mai pot vizita Expoziția Electrică Demonstrativă, la Pavilionul Expozițional Constanța până la data de 17 iunie. Intrarea este gratuită. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6448 secunde