EXPLOZIE într-un bloc! Flăcările a ajuns până la etajul 4, iar un bărbat are arsuri grave

146
EXPLOZIE într-un bloc! Flăcările a ajuns până la etajul 4, iar un bărbat are arsuri grave - dambovitaexplozieputernicaintrun-1521970951.jpg

Articole recomandate

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, duminică, la etajul al doilea a unui bloc de locuințe de pe Aleea Insulei din municipiul Buzău, un tânăr cu arsuri grave pe o mare parte din corp fiind transportat la spital.

Deflagrația s-a produs într-un bloc situat pe Aleea Insulei din municipiul Buzău. Explozia s-a produs la etajul doi se pare în momentul în care proprietarul a intrat în bucătărie și și-a aprins o țigară.

Suflul exploziei a spart geamurile apartamentelor din blocul respectiv, a distrus ușa de la intrarea în imobil. De asemenea, sunt sparte geamurile de la blocul din imediata vecinătate.

Din cauza deflagrației, obiecte din apartamentul în care s-a produs incidentul au fost aruncate pe geam și au aterizat inclusiv în copaci.

Proprietarul apartamentului a suferit arsuri pe corp, dar a reușit să iasă din bloc pe picioarele sale.

Toți locatarii din imobilul în care s-a produs explozia au fost evacuați.

Cinci persoane au suferit atacuri de panică și au fost preluate de echipajele SMURD și de la SAJ Buzău, pentru a fi duse la spital.

La fața locului, pompierii se luptă să stingă incendiul rezultat în urma exploziei, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3527 secunde