Exercițiul Rapid Falcon II a reunit, din nou, militarii români și americani

434
Exercițiul Rapid Falcon II a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, în Baza 57 Aeriană „Mihail Kogălniceanu”, cu participarea mai multor structuri de artilerie aparținând Statului Major al Forțelor Terestre și ale forțelor militare americane dislocate în Europa. Forțele militare americane au participat cu două sisteme mobile de artilerie - HIMARS din cadrul Brigăzii 41 Artilerie Terestră, dislocată în garnizoana Grafenwoehr din Germania.

La activitate a participat personal din cadrul Statului Major al Apărării, Statului Major al Forțelor Terestre și militari artileriști de la Brigada 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza" din garnizoana Focșani.

Scopul activității a fost dezvoltarea și consolidarea cooperării militare dintre Forțele Terestre ale României și cele ale Statelor Unite ale Americii. În același timp, activitatea a reconfirmat nevoia de interoperabilitate consolidată și nivelul superior de instruire dintre militarii români și americani, atât în cadru bilateral, cât și aliat, au arătat reprezentanții Ministerului Apărării Națioanale.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4303 secunde