Exercițiu militar de amploare la Capu Midia. Șeful Statului Major, prezent la acțiune

601
Exercițiu militar de amploare la Capu Midia.  Șeful Statului Major, prezent la acțiune - exercitiumilitar-1434995644.jpg

Articole recomandate

Șeful Statului Major General, general-locotenent Nicolae Ciucă, va fi prezent astăzi, de la ora 9, la Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului multinațional ROUSOFEX 15, care va avea loc în Poligonul Capu Midia, din județul Constanța.

ROUSOFEX 15 este un exercițiu cu trupe în teren al Forțelor pentru operații speciale (FOS), la care participă aproximativ 1.500 de militari, cu peste 100 de mijloace de luptă, din Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Polonia, România, Statele Unite ale Americii și Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Scopul exercițiului - care se desfășoară între 16 și 26 iunie în garnizoanele Bacău, Brăila, Buzău și Constanța, poligoanele de la Babadag și Capu Midia, aerodromurile din Bacău, Boboc, Ianca și Mihail Kogălniceanu - este de a antrena structuri ale FOS pentru planificarea, organizarea, conducerea și executarea unei operații speciale independente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde