€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Exercițiu internațional organizat în Portul Constanța și în apele Mării Negre

Ştire online publicată Sâmbătă, 24 Iunie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
300 de marinari din Forțele Navale Române și 31 de scafandri militari din Forțele Navale ale Azerbaidjanului, Bulgariei, Georgiei, SUA, Turciei și Ucrainei participă, în perioada 19-24 iunie, la exercițiul „Eurasian Partnership MCM Dive 2017”, în Portul Constanța și în apele naționale ale Mării Negre. 


La acest exercițiu multinațional, din partea Forțelor Navale Române participă dragorul maritim „Locotenent Dimitrie Nicolescu”, dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu”, nava maritimă de intervenție cu scafandri „Grigore Antipa”, două remorchere maritime, nava maritimă hidrografică „Căpitan Comandor Alexandru Cătuneanu” și două detașamente de scafandri de luptă. 


Personalul participant își va perfecționa deprinderile în executarea procedurilor operaționale de căutare și identificare, cât și de neutralizare și distrugere a dispozitivelor explozive sub apă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7170 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9066 secunde