Exercițiile antitero de la Constanța, la final. "Obiectivele stabilite au fost atinse"

247
Exercițiile antitero de la Constanța, la final.

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a avut loc ședința de analiză a modului în care s-au desfășurat activitățile în cadrul exercițiului de pregătire "TOMIS 17". La această activitate au participat reprezentanții Direcției Generale Management Operațional a MAI, IGJR, jandarmilor constănțeni, IPJ Constanța, ISU, specialiști din cadrul Serviciului Român de Informații, precum și Poliției Locale Constanța.


"Obiectivele stabilite cu ocazia planificării exercițiului au fost atinse, remarcându-se cooperarea eficientă între instituțiile care au acționat în sistem integrat pe parcursul derulării activităților", au precizat jandarmii constănțeni. În ultima zi a exercițiului a avut loc un atac asupra unui autovehicul de transport special cu muniție, care se deplasează din direcția Năvodari spre Constanța. 


Transportul special a fost atacat de trei persoane cu arme letale, care au organizat o ambuscadă în zona parcării supraetajate de la Cazino, Mamaia. Atacatorii au folosit grenade și au tras focuri de armă spre autovehicul, reușind să sustragă o ladă de muniție.


Jandarmii au ripostat și au rănit unul dintre atacatori, ceilalți doi reușind să se refugieze în interiorul parcării. Cum negocierile au eșuat, comandantul unității autorizează intervenția în urma căreia sunt capturați cei doi infractori care sunt predați organelor de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde