EXCLUSIVITATE! SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT ÎN POLIȚIA CONSTANȚA / BĂTAIE ÎNTRE MASCAȚII DE LA DIAS - UPDATE

3592
1
EXCLUSIVITATE! SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT ÎN POLIȚIA CONSTANȚA / BĂTAIE ÎNTRE MASCAȚII DE LA DIAS - UPDATE - 17ianuariediicottraficbonefilipi-1392899266.jpg

Articole de la același autor

Situație fără precedent în Poliția Constanța: un polițist a ajuns în atenția Consiliului de Disciplină pentru că a lovit… un coleg. Incidentul a avut loc în cursul zilei de luni, 17 februarie, iar implicați sunt doi polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. Un ofițer a lovit un agent în față, în timpul antrenamentului, în urma incidentului agentul ajungând la spital. 




UPDATE - Este vorba despre subcomisarul Adrian Cerneagă, adjunctul Serviciului de Acțiuni Speciale, care l-a lovit pe agentul principal Codrin Petrache. Agentul a ajuns la Urgența Spitalului Județean Constanța, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranian închis. 


Potrivit unor surse din rândul polițiștilor, ofițerul l-a înjurat și l-a lovit pe agentul Petrache, după antrenament. Cazul a scandalizat întreaga Poliție Constanța și a fost raportat inclusiv la nivelul conducerii Poliției Române. 


Consiliul de Disciplină de la nivelul IPJ Constanța s-a întrunit în cursul zilei de astăzi, pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incidentul și ce măsură se va lua în cazul ofițerului, dacă va fi găsit vinovat. El riscă inclusiv să-și piardă locul de muncă. Subcomisarul Adrian Cerneagă are 37 de ani și lucrează în Poliția Constanța de 13 ani. 


UPDATE -  Iată ce au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța cu privire la eveniment: 
"La data de 17 februarie, ora 10.35, un polițist din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale a sesizat conducerea IPJ Constanța cu privire la faptul că, în timpul pregătirii fizice, a fost agresat de către un alt polițist, care se afla la coordonarea activității sportive, în conformitate cu dispoziția șefului Serviciului Acțiuni Speciale.
Agentul de poliție a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu o ambulanță, în vederea efectuării de investigații medicale, fără a rămâne internat. Menționăm faptul că, agentul de poliție își rezervă dreptul de a depune plângere penală. În cauză, conducerea Inspectoratului a dispus declanșarea cercetării prealabile a polițistului reclamat, urmând ca la finalizarea acesteia să se dispună măsuri legale în conformitate cu statutul polițistului".






Comentează știrea

Gabriela
23 martie 2014
Forta OMON russa vine sa faca ordine in bordelurile dias pol sri sts din romania mitraliaza si spanzura interlopi bugetari forta Putin Forta Russie , Undei Putin nui tocmeala.

Ce mafioti mai apara masmedia maneleista din Romania sa nu uitam ca fostul sef dias constanta avea relati cu mafia si erea poponar a postat imagini porno pe net el si colegi in cuurul gol toti in sir indian si cu arme de foc , apoi avea in cei 20 de ani de activitate doar 240 de interventii rusine adica 1 interventie pe luna cand orasul colcaie de clanuri scandaluri si criminali. ei munceau 1 zi pe luna au furat banii de asalariu . Si au mai fost cazuri de batai si omoruri in DIAS peste 240 de batai intre ei si 4 crime una chiar in sala de spor de antrenament un coleg la impuscat in cap pe alatul este vorba de reglari de conturi sau victima nu erea corupta ca si gassca sau invidie pe nevasta sau averea sau functia celuilalt plus ca toti bolnavii psihici si alcolisti si drogati sunt angajati pe pile, nu ne mira nimic o stara un clan de interlopi cu eticheta de DIAS , Unde esti tu Pudin , sa-i imparti in doua cete in smintiti si in misei si sa-i ciuruiesti cu forta Russa, pe acesti interlopi platiti din banii nostri .Forta OMON russa vine sa faca ordine in bordelurile dias pol sri sts din romania mitraliaza si spanzura interlopi bugetari forta Putin Forta Russie , Undei Putin nui tocmeala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1476 secunde