Exclusivitate / Plângere penală pentru anexele Geamiei Hunchiar

2614
1
Exclusivitate / Plângere penală pentru anexele Geamiei Hunchiar - geamiehunkiar6-1325763478.jpg
Direcția Regională în Construcții Sud - Est a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Constanța cu privire la anexele Geamiei Hunchiar, pentru care Muftiatul Cultului Musulman din România nu ar avea autorizații de construire.

"Urmare a verificărilor efectuate, reprezentanții Muftiatului Cultului Musulman din România nu au prezentat autorizația de construire în baza căreia au fost realizate lucrările (…). Deoarece executarea de lucrări de construcții fără autorizație de construire, în zone de protecție a monumentelor istorice, respectiv a Geamiei Hunchiar, constituie infracțiune, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța", se arată într-o adresă semnată de Petrișor Cruceanu, director regional al Direcției Regionale în Construcții Sud-Est.

Comentează știrea

el
5 ianuarie 2012
sunteti culmea idioteniei

citesc ziarul asta al vostru cum citesc si Replica: de amuzament. sunteti idioti rau de tot mai ales cu faza cu exclusivitatile. despre scandalul asta cu anexele si pavelele am citit, "exclsuiv", anul trecut, in toate ziarele. Bravo voua, smecherilor. pe 2012 sunteti primii care reiau aceleasi subiecte din 2011!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.054 secunde