EXCLUSIV! Membrii clanului Săceanu săltați de mascați au fost puși în libertate

1211
3
EXCLUSIV! Membrii clanului Săceanu săltați de mascați au fost puși în libertate - gavel333-1343899340.jpg
Descinderile cu mascați, de ieri dimineață, de la locuințele membrilor clanului Săceanu, nu s-au soldat cu nicio arestare. Cel puțin deocamdată. 


Ieri, după percheziții, mascații și ofițerii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române i-au săltat de la locuințe pe Sedat Iașar, de 42 de ani și pe fiul lui Șefchet Iașar și i-au dus la București, pentru audieri. Polițiștii au dispus reținerea lor pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și au formulat propunere de arestare preventivă pe care au înaintat-o procurorilor bucureșteni. După analizarea actelor, procurorii au dispus, însă, ca cei doi să fie cercetați în libertate, impunându-le interdicția de a nu părăsi țara.

În schimb, Șefchet Iașar, fratele lui Ismail Iașar, zis Săceanu, nu a fost de găsit la descinderile de ieri. Drept pentru care, procurorii au propus arestarea lui preventivă în lipsă.


Reamintim că cei trei sunt acuzați că au înșelat o familie de chinezi, căreia i-au vândut contra sumei de 72.000 de euro un săculeț cu granule dintr-un metal ordinar, susținând că este aur de 24 de karate. 



Comentează știrea

achim
2 august 2012
Curve si Droguria

Pai astia nu sunt gainari. Astia au retea de prostituate si droguri, toata lumea il stie pe Bechir Pestele, Sedan Drogatul.

Matei
2 august 2012
Romania tara tuturor posibilitatilor

La ce dracu mai platim impozite ,ca institutiile statului sa-i protezeze pe cei care ne fura? Toti golanii astia ne rad in fata, traficanti de carne vie, criminali, hoti, nimeni nu se atinge de ei. Romanul de rand inghite in sec fara sa poata face nimic. Toata lumea stie cu ce se ocupa derbedeii astia si totusi nu se intampla nimic. L-au bagat la racoare pe Nastase, foarte bine, dar cu nenorocitii astia ce faceti? Problema este undeva la procuratura, prea multi nenorociti sunt lasati il libertate spre a fi cercetati. Asa e cand esti smecher si ai bani, legea e pentru cei saraci si pentru cei cinstiti, hoardele de infractori o duc bine in Romania.

Adi
2 august 2012
Un turcalet i-a luat la palme si la scuipat pe mascati

Un turc a venit cu un BMW s-a dat jos, i-a luat la injurat palme si scuipat pe luptatorii SIAS dupa care s-a urcat in masina si a plecat. Rusine SIAS, nu meritati sa purtati uniforma.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5355 secunde