Exclusiv! Garda de Coastă are, de astăzi, șef constănțean

1600
3
Exclusiv! Garda de Coastă are, de astăzi, șef constănțean - 16decembriegardadecoasta1-1324025600.jpg

Articole de la același autor

Comisarul șef Dumitru Radu, șeful Poliției de Frontieră Constanța, a primit, în această dimineață, decizia prin care este împuternicit la șefia Gărzii de Coastă.

Reamintim că, la sfârșitul lunii noiembrie, Camera Deputaților, for decizional în acest caz, a votat legea privind reorganizarea Poliției de Frontieră Române și înființarea Gărzii de Coastă, prin reorganizarea inspectoratelor de poliție de frontieră din Constanța, Tulcea, Ialomița și Brăila.

Comentează știrea

costelus
16 decembrie 2011
competenta

Va rog sa va uitati cu atentie la biblioteca lui radu si sa spuneti ce vedeti? Nimic. Pentru ca el a "citit" totul cand a fost mic. Doamne, e atat de inalt si destep!

corsarul
29 decembrie 2011
Garda de coasta a inceput cu stangu

Asa ceva numai la noi se poate intampla .Sa pui la comanda unei institutii numai fosti subofiteri.Uitati-va cine este in comanda acestei institutii (luati-le C.V-urile)siva veti convinge .Numai tablagii care nu au invatat la timp si care cand au esti pe bani au cumparat diplomele .Chematii la un interviu ne aranjat si va ve-ti convinge .

mata
23 februarie 2012
minciuni

constantean pe dracu.......e taran din Cumpana......si asa va muri indiferent de ce functii cumpara.....o sa-l aduci la sapa de lemn pe Marius bai boule.....sunt curios cat te mai suporta si baiatul ala......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5352 secunde