Examenul pentru permisul auto, suspendat pe perioada stării de urgență!

213
Examenul pentru permisul auto, suspendat pe perioada stării de urgență! - permiseurgenta17mart-1584463189.jpg

Articole de la același autor

Urmare a normelor stabilite prin decret prezidențial de activare a stării de urgență la nivelul României, mai multe servicii își suspendă parțial activitatea. Printre acestea, se numără Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din subordinea Instituției Prefectului, care a suspendat, începând de ieri până pe 16 aprilie, activitatea de examinare.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, sunt suspendate atât probele teoretice, cât și cele practice, "cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția stării actuale".

"Persoanele care trebuiau să se prezinte la examinare în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, iar informările cu privire la eventualele modificări vor fi făcute publice pe platforma www.drpciv.ro și pe site-ul Instituției Prefectului", au arătat reprezentanții serviciului.

Totodată, programul cu publicul va fi disponibil doar celor care se programează online pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru înmatricularea ori radierea vehiculelor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3083 secunde