EVENIMENTE IMPORTANTE, LA CONSTANȚA. Jandarmii constănțeni, prezenți pe străzi!

Vineri, 15 Decembrie 2017
149
În acest sfârșit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.


Astăzi, 15 decembrie, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de baschet feminin dintre echipele C.S. Phoenix Constanța și A.C.S. Sepsi 2 Sf. Gheorghe, ce va avea la Sala Sporturilor din mun. Constanța, cu începere de la ora 15.00.


Sâmbătă, 16 decembrie a.c., se va acționa pentru asigurarea ordinii publice și protecția participanților la evenimentul sportiv denumit "Cros Gerilă", ce va avea loc în stațiunea Mamaia, în intervalul orar 10.00-14.00.


Tot sâmbătă, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor din mun. Constanța, unde va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și C.S.M. Făgăraș, începând cu ora 12.00.


Duminică, 17 decembrie a.c. oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților la meciul de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanța și C.S. Politehnica Iași II, ce va începe la ora 15.00.


În aceeași zi, începând cu ora 17.00, jandarmii vor asigura climatul de normalitate civică la un spectacol ce va avea loc în parcul Evergreen din mun. Mangalia.


Totodată, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică, precum și protecția participanților la adunările publice de protest ce vor avea loc în această perioadă în zona Instituției Prefectului județului Constanța.


Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, recomandăm cetățenilor să evite implicarea în conflicte și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.


Pagina a fost generata in 0.4066 secunde