Mai multe ştiri online:

Eveniment important pentru „Scorpionii Albaștri”

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
În baza Bemowo Piskie Training Area, a avut loc, zilele trecute, transferul de autoritate al componentei americane a Grupului de Luptă Polonia. 
Task Force Raider, condusă de locotenent colonelul Donny Hebbel, a predat conducerea și misiunea Prezenței Consolidate Înaintate către Task Force Pacesetter condusă de locotenent colonelul Mark O'Neill. La această ceremonie, au participat și militari români din cadrul Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Scorpionii Albaștri”, care se află din luna martie în acest teatru de operații. 
De asemenea, prezenți la ceremonie au fost, șeful Forțelor Armate Poloneze, generalul-locotenent Jaroslaw Mika, locțiitorul generalului adjutant din Pennsylvania, generalul de brigadă Mark J. Schindler, comandantul Brigăzii 15 Mecanizate, general de brigadă Norbert Iwanowsk, precum și familiile militarilor care și-au terminat misiunea. 
Militarii români participă în cadrul Grupului de Luptă din Polonia pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici, polonezi și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia. 
Locotenent Mădălin ENACHE
Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7321 secunde