Eveniment important la Universitatea Maritimă din Constanța

207
Eveniment important la Universitatea Maritimă din Constanța - umc514778312521535971782-1554794605.jpg

Articole recomandate

În perioada 11-12 aprilie 2019, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza concursul de simulare a proceselor de mediu – "SOS Natura", dedicat studenților și elevilor constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, ONG ,,Grupul de Dezvoltare Durabilă" și Liga Studenților Universității Maritime din Constanța.

Activitatea are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra carierelor din domeniul ingineriei mediului, precum și stimularea de competențe transversale prin participarea elevilor din clasele a XI-a și a XII-a alături de studenții specializării "Ingineria și protecția mediului în industrie" din cadrul Universității Maritime Constanța.

La eveniment vor participa 10 licee din județul Constanța iar tinerii care se pregătesc pentru a opta cu privire la viitoarea lor carieră, vor avea ocazia de a cunoaște metode moderne de lucru în domeniul ingineriei mediului, domeniu de prioritate națională. Aceștia vor fi instruiți pentru a lucra în laboratoare și pe diferite programe de simulare a proceselor de mediu, fiecare activitate finalizându-se cu un concurs prin care se vor testa cunoștințele acumulate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0382 secunde