EVAZIUNE FISCALĂ, în atenția Gărzii de Coastă. Un camion cu pungi biodegradabile, confiscat!

300
EVAZIUNE FISCALĂ, în atenția Gărzii de Coastă. Un camion cu pungi biodegradabile, confiscat! - 162262588322913012s4-1622630829.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche împreună cu inspectorii din cadrul ANAF / Direcția Regională Constanța au descoperit un automarfar încărcat cu pungi biodegradabile, în valoare totală de peste 213.000 lei, despre care există suspiciunea de evaziune fiscală.

Luni, 31 mai, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, polițiștii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 44 de ani. Autocamionul era încărcat cu paleți cu pungi biodegradabile, din Bulgaria pentru o firmă din România. Existând suspiciuni cu privire la tranzacția comercială a mărfii respective (suspiciune de evaziune fiscală), camionul a fost preluat și însoțit în Portul Constanța Sud Agigea, pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificării documentelor, s-a stabilit că automarfarul era încărcat cu 21.250 kilograme cu pungi biodegradabile, în valoare de aproximativ 213.000 lei, iar inspectorii din cadrul ANAF / Direcția Regională Constanța au luat decizia ca întreaga cantitate să fie indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea verificărilor.

În continuare, sunt efectuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4281 secunde