Evazioniștii, luați cu asalt de polițiști! 20 de percheziții efectuate de oamenii legii

154
Evazioniștii, luați cu asalt de polițiști! 20 de percheziții efectuate de oamenii legii - lala1437637481144852237914525846-1455696025.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Alba efectuează, în această dimineață, 20 de percheziții domiciliare și pun în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele a 10 persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 555.000 de euro, prin evaziune fiscală.


"În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba și cei din județele Cluj, Mureș, Hunedoara și Bistrița Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează 20 de percheziții la sediile unor firme și la locuințele a 10 administratori bănuiți de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală", se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Cei în cauză sunt bănuiți că, în anul 2013, în baza unor documente contabile false, ar fi înregistrat cheltuieli fictive în contabilitatea societăților pe care le reprezintă, ulterior însușindu-și sumele de bani.

Documentele false ar fi fost emise în numele unor societăți comerciale de tip fantomă, iar pentru a da aparență de legalitate operațiunilor economice înregistrate în contabilitate, plățile ar fi fost efectuate prin virament bancar.

Pe baza mandatelor de aducere emise, cele 10 persoane, bănuite de săvârșirea de infracțiuni de evaziune fiscală, vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : PERCHEZIȚII DE AMPLOARE LA EVAZIONIȘTI!
Pagina a fost generata in 0.7258 secunde