Mai multe ştiri online:

Euronews, cover pe Facebook o fotografie de la protestele din România

Ştire online publicată Luni, 22 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Protestele din România au fost o sursă de inspirație pentru Euronews. Postul european de televiziune și-a schimbat cover-ul photo de pe Facebook cu o imagine cu manifestanții din București. 


De altfel, un jurnalist al canalului a fost trimis la București special pentru a urmări manifestația, de unde a avut relatări atât pentru canalul de televiziune, cât și pe Facebook și pe site-ul Euronews.

Jurnalistul a fost inclusiv în Gara de Nord, unde stat de vorbă cu manifestanți veniți din întreaga țară, a discutat cu organizatorii protestelor, dar și cu bucureșteni care au ieșit în stradă. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8097 secunde