Eugen Preda, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla

255
Eugen Preda, condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla - preda-1387386094.jpg
Eugen Preda a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare în dosarul furtului de arme de la Ciorogârla, după ce instanța supremă a respins miercuri recursul acestuia și a menținut decizia Curții de Apel București prin care pedeapsa acestuia a fost scăzută de la 15 la 12 ani.
Instanța a respins ca nefondate și recursurile formulate de Adrian Mincu, Marius Costea, Doru Tabârca, Marian Scarlat, Sandu George Chiriță, George Laurențiu Dinu, Dan Vasile Sandu și Adrian Lucian Preda, dar și pe cel al lui Ioan Vrânceanu, ca inadmisibil.
De asemenea, judecătorii au dedus din pedepsele lui Preda, Mincu, Costea, Tăbârcă, Scarlat și Chiriță durata reținerii și arestării preventive, respectiv 27 decembrie 2009 - 13 decembrie 2013.
Deicizia instanței supreme este definitivă, informează Mediafax.
Curtea de Apel București a admis, în 29 martie, apelul lui Eugen Preda în cazul furtului de arme de la Ciorogârla și a decis să micșoreze pedeapsa acestuia, de la 15 ani de închisoare la 12 ani, în timp ce, în cazul celorlalți inculpați, a fost menținută hotărârea dată anterior de Tribunalul Capitalei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4824 secunde