Etnobotanicele i-au luat mințile. Atacatorul taximetristului s-a sinucis cu 18 lovituri de cuțit

2235
6

Articole de la același autor

Tânărul care l-a atacat pe taximetrist, duminică dimineață a avut o moarte violentă. Barul în care Mihai Cosmin Jitar s-a automutilat arăta ca într-un film de groază: pereții, ca și podeaua, fiind plini de sânge. Ieri dimineață, medicii legiști au efectuat necropsia tânărului la morga Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Rezultatul a fost înfiorător: s-a sinucis cu 18 lovituri de cuțit. "A murit din cauza rănilor suferite. A avut 18 plăgi înjunghiate, respectiv 11 în zona toracelui și șapte în abdomen. Dintre acestea doar trei au fost foarte grave, acestea afectându-i pleura. I-a străpuns plămânul stâng și inima", a declarat procurorul Zafer Sadâc, purtă-torul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Con-stanța.

La morgă a ajuns și mama băiatului care nu își poate explica cum a fost posibil ca fiul ei să atace un om nevinovat și apoi să își pună capăt zilelor. Femeia a povestit că, ultima dată, l-a văzut pe Mihai duminică dimineață, chiar înainte de incident. Acesta s-ar fi plâns că îl doare în capul piep-tului și a decis să meargă la medic. Femeia intenționa să îl însoțească și a intrat să facă un duș. În momentul în care a ieșit din baie, fiul ei deja dispăruse și luase cu el și telefonul ei mobil. Ulterior a fost contactată de oamenii legii care i-au spus ce s-a întâmplat.

Consumator de etnobotanice?

Apropiații lui Mihai Cosmin Jitar spun că tânărul era consumator de etnobotanice și de câteva săptămâni încerca să se lase. Începuse să citească Biblia și voia să meargă la biserică pentru a vorbi cu un preot. "S-au prelevat și probe toxicologice și așteptăm rezultatele. Din primele verificări se pare că era consumator de etnobotanice și încerca să se lase. Urmează să stabilim cu exactitate acest aspect și ce s-a întâmplat", a adăugat procurorul Zafer Sadâc.

Prietenii îl descriu ca un băiat plin de viață, care era sufletul petrecerilor. La aflarea veștii că și-a pus capăt zilelor, pe pagina sa de socializare au curs mesajele din partea celor care l-au cunoscut. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost depus la morga Cimitirului Municipal.

Taximetrist atacat cu foarfeca

Înainte de a se mutila, Mihai Cosmin Jitar a atacat un taximetrist. Tânărul s-a urcat în mașină din zona Far, din Constanța, destinația fiind Dacia. La Casa de Cultură, acesta a observat un echipaj de poliție și i-a spus taximetristului să schimbe direcția. La intersecția bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, șoferul a oprit mașina, iar tânărul a scos o foarfecă și l-a atacat. L-a înjunghiat pe taximetrist în gât și în mână, iar apoi a fugit. Victima a primit îngrijiri medicale din partea angajaților unui fast food și apoi un jandarm care se afla în timpul liber a intervenit și a alertat autoritățile.

Agresorul s-a refugiat în barul Bourbon, unde s-a înjunghiat cu un cuțit furat din unitate. În ciuda rănilor, acesta s-a împotrivit în momentul în care jandarmii l-au imobilizat, ba mai mult, a încercat să îi atace și pe medicii care voiau să îi acorde primul ajutor. După câteva ore, Mihai Cosmin Jitar a murit pe patul de spital.  

Comentează știrea

mishu
29 septembrie 2015
otrava

Această otravă se vinde și în Inel 2. Se ocupă de asta un maimuțoi cu un Peugeot vechi decapotabil, gri. El e o piticanie tatuată care vinde la colț de stradă, printre blocuri și parcări, direct din mașină sau din buzunare, clienților care i-l anunța pe telefon ca au venit sa-si ia doză. Rugam pe cei în măsură să ne ajute, să ne scape de acest cancer al societății.

Sorin
29 septembrie 2015
Legale

Asta se intampla daca bagi pana nu mai poti: iti pierzi mintile. Vi-l mai amintiti pe ala din Viile Noi nu ? Heroina si cocaina sunt apa chioara pe langa legalele astea ! Ba nu mai bagati ca o sa va treziti intr-o buna zi la Poarta Alba cu 2 acuzatii de omor deosebit de grav. Pana sa va treziti v-ati luat 20 de ani ca popa ! Pt mishu: stai tu linistit ca nu ala e problema. De fapt, lache d-astia ca el sunt ultimii din toata reteaua, nu rezista decat cateva luni pana sunt prinsi, inchisi si inlocuiti cu alti fraieri. Eu as incepe de sus. Pun pariu cu tine ca pana la iarna n-o sa-l mai vezi, dar o sa vezi altul 2-3 stradute mai incolo

marin
29 septembrie 2015
droguri

a facut bine ca s-a omorat daca a facut crima; speram cat mai multi criminali sa ii urmeze exemplul !!

mishu
29 septembrie 2015
cam ai dreptate

Sa-i salte de la mic la mare, problema, asa cum spui si tu, e ca nu e singurul, mai e un turculet cu ochelari care are o dacie 1310 rosie si face acelasi lucru. Ma intreb cum draqu de nu ii salta nimeni. Merita prinsi in flagrant si aplicata legea ca la arabi, taiata mana. Mai grav e ca pana le vine cineva de hac, distrug prea multi nevinovati. Hai mai repede cu arcanu si daca ii luati pe astia 2 din Inel 2, mai bagati frica in ei, cel putin in acel cartier. Daca veniti, ne spneti si noua, va asteptam cu flori, ceai cald si biscuiti, doar sa ne scapati de ei. Multumesc anticipat celor de la antidrog.

Răspuns la: Legale
Adăugat de : Sorin, 29 septembrie 2015
Asta se intampla daca bagi pana nu mai poti: iti pierzi mintile. Vi-l mai amintiti pe ala din Viile Noi nu ? Heroina si cocaina sunt apa chioara pe...
salut
29 septembrie 2015
prostii

prost e ala care fumeaza ma ... nu ala care vinde ...

Petre
29 septembrie 2015
Zona garii

Si in zona gării sunt foarte multi consumatori de etnobotanice!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.409 secunde