Escrocii se dau avocați și procurori pentru a înșela constănțenii

426
Escrocii se dau avocați și procurori pentru a înșela constănțenii - escrocii-1487350171.jpg
În urmă cu două zile, o femeie, în vârstă de 63 de ani, din Constanța, a alertat polițiștii din cadrul Secției 3 cu privire la faptul că, în ziua respectivă, a fost apelată telefonic de către o femeie care s-a recomandat ca fiind fiica sa, solicitându-i o sumă de bani, întrucât a fost implicată într-un accident rutier.

În timpul convorbirii au mai intervenit două persoane necunoscute, care s-au recomandat a fi procuror, respectiv avocat. Ulterior convorbirea s-a încheiat, femeia în vârstă realizând că poate fi victima unei înșelăciuni. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorilor, depistarea acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a treia, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme cauzate de accidentele rutiere", polițiștii recomandă ca în cazul unor accidente cu victime să nu se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3502 secunde