€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Escrocii au mărit sumele cerute victimelor, la 30.000 de euro

Ştire online publicată Joi, 11 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Escrocii continuă să încerce să înșele constănțenii. De această dată, acțiunile acestora au rămas la stadiul de tentative. Polițiștii Secției 1 au fost sesizați, ieri, de către o femeie de 50 de ani, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix, de un bărbat, care s-a recomandat a fi fiul ei, spunându-i că a provocat un accident și a rănit o persoană. 


Ulterior, un alt bărbat s-a recomandat a fi avocat, spunându-i femeii că fiul său trebuie să plătească suma de 15.000 de euro pentru a nu fi arestat. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni, anunțând organele de poliție.


De asemenea, tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 69 de ani, care le-a relatat o poveste asemănătoare, doar că escrocii au cerut suma de 30.000 de euro pentru ca fiul femeii să nu fie arestat. Ulterior, femeia a luat legătura cu fiul său și, realizând că poate fi victima unei înșelăciuni, a sesizat organele de poliție.


În ambele cauze, polițiștii au deschis anchete pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a autorilor.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.77 secunde