Escrocii au dat lovitura! Opt femei din Constanța, lăsate fără bani

430
Escrocii au dat lovitura! Opt femei din Constanța, lăsate fără bani - metodaaccidentul-1506440781.jpg

Articole de la același autor

Un telefon primit de victimă, o voce plânsă și o sfârșeală în glas anunță un tragic eveniment rutier, în care a fost implicat un membru al familiei, fiu sau


fiică de cele mai multe ori. Victima este în stare gravă, profund rănită, iar situația este și ea destul de complicată. Fără un avocat bun și bani pe măsură nu se poate rezolva nimic. Vă sună cunoscut? Este plasa în care cad tot mai mulți constănțeni, în pofida zecilor de mesaje de avertizare, intitulate atât de sugestiv: "Atenție la metoda de înșelăciune «Accidentul»!"


Prin asemenea drame au trecut opt femei din Constanța, cu vârste între 67 și 93 de ani, care au căzut în capcana escrocilor ce se dau oameni cu bune intenții. Puterea lor de convingere a avut rezultatul scontat, căci femeile în cauză au și scos bani din buzunare pentru a-și salva așa zișii copii răniți grav. Profitând de naivitatea unor oameni în vârstă, infractorii au obținut ilegal aproximativ 60.000 lei.


Dar toate scenariile lacrimogene cât și autorii acestora au fost demascați de oamenii legii. Concret, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat vinovații, respectiv trei tineri, cu vârste între 22 și 38 de ani, din Galați, bănuiți de comiterea faptelor.


"În intervalul mai-iulie 2016, persoanele în cauză au constituit un grup infracțional organizat alături de alți doi bărbați, încarcerați în prezent în Penitenciarul Galați. Membrii grupului infracțional au înșelat opt femei, cu vârste cuprinse între 67 și 93 de ani, domiciliate pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 59.960 de lei. Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța și al Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța", informează reprezentanții Poliției Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8075 secunde