Escroc prins în flagrant de polițiști. Încerca să obțină 2.000 de euro

345
Escroc prins în flagrant de polițiști. Încerca  să obțină  2.000 de euro - escroc-1519570081.jpg

Articole de la același autor

 În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Constanța, care le-a spus că soțul său, de 64 de ani, a fost sunat de un bărbat care l-a informat că fiica sa a fost implicată într-un accident de circulație, solicitându-i suma de 15.000 de euro pentru soluționarea cazului.

Realizând că poate fi vorba de o tentativă de înșelăciune, femeia a sesizat polițiștii. Oamenii legii s-au deplasat, în scurt timp, la fața locului, reușind astfel să-l prindă, în flagrant, pe individ în timp ce acesta îi solicita victimei suma de 2.000 de euro pentru a soluționa accidentul rutier în care fiica acestuia ar fi fost implicată.

Individul a fost reținut pe bază de ordonanță și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în nici un caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier", avertizează oamenii legii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4384 secunde