Erik, băiatul de 13 ani mort în avalanșă, va fi incinerat. Sora și tatăl lui, RĂNIȚI

474
Erik, băiatul de 13 ani mort în avalanșă, va fi incinerat. Sora și tatăl lui, RĂNIȚI - eric-1493033673.jpg

Articole recomandate

Familia lui Erik Galucsi, băiatul de 13 ani care și-a pierdut viața în Masivul Retezat după ce a fost surprins de o avalanșă, a decis ca băiatul să fie incinerat la un crematoriu din județul Cluj, trupul micului alpinist fiind în drum spre Turda, după ce a fost ridicat de la Spitalul din Deva.

După finalizarea autopsiei efectuate la Spitalul din Deva, trupul băiatului a fost ridicat, luni, de mașina crematoriului din Turda, unde acesta ar urma să fie incinerat, aceasta fiind dorința familiei, au declarat pentru Mediafax, surse din cadrul instituției de la Cluj.

De altfel, familia băiatului, între care și tatăl lui Erik și sora lui în vârstă de 15 ani, a plecat din județul Hunedoara, urmând mașina mortuară.

În urma producerii avalanșei, tatăl și sora lui Erik au fost răniți, ambii fiind transportați la spitalul din orașul Hațeg. Tatăl lui Erik Gulacsi are o fractură la picior, însă a refuzat să rămână internat.

Erik Gulacsi a fost sportiv legitimat la Clubul Sportiv Montan Altitudine, alături de Geta Dor Popescu.

Trupul micului alpinist de 13 ani, Erik Gulacsi, a fost coborât duminică seara din Retezat de echipele de salvare montană trimise să recupereze cei doi minori prinși de avalanșă.

Geta Dor Popescu și Erik Gulacsi, cei doi copii campioni la alpinism, prinși de avalanșa din Munții Retezat, au avut parte de o moarte violentă, au stabilit medicii legiști hunedoreni, care au finalizat, luni, autopsia celor două cadavre. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.249 secunde