Șepci "de firmă", aduse în țară din Turcia

314
Șepci

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov au descoperit, ascunse într-un autovehicul condus de un cetățean român, 342 articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În această dimineață, la Punctul de Trecere al Frontierei Ostrov - Silistra, județul Constanța, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autovehicul înmatriculat în România, cetățeanul român C.V., în vârstă de 39 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagaje, 342 articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea.
"Produsele, în valoare de aproximativ 13.680 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.251 secunde