Emoții pentru Nicușor Constantinescu. Ce au decis magistrații constănțeni

590
2
Emoții pentru Nicușor Constantinescu. Ce au decis magistrații constănțeni - nicusor1446059444-1450275625.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au amânat decizia în cazul contestației formulate de Nicușor Constantinescu prin care solicita revocarea măsurii controlului judiciar din dosarul Centrului Militar Zonal ce viza interdicția exercitării funcției de președinte al CJC. 


Drept urmare, conform încheierii, s-a dispus repunerea pe rol pentru a se pune în discuție o eventuală sesizare a Curții Constituționale cu privire la neconstituționalitatea art.399 alin.(10) cod procedură penală. Totodată, se va lua în discuție instanța competentă să se pronunțe asupra modificării obligațiilor impuse pe durata măsurii preventive. Cauza a fost amânată pentru vineri, 18 decembrie, ora 10.00.







Comentează știrea

Cosmin
16 decembrie 2015
Cum sa castigi bani pe internet!

Cum sa castigi bani pe internet! Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

de Craciun fii mai bun
16 decembrie 2015
Asomarea ?

Asomarea porcului, asta vrem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4862 secunde