Emigrant sirian, prins de polițiștii de frontieră la Ostrov

342
1
Emigrant sirian, prins de polițiștii de frontieră la Ostrov - velieremigrantisirieni1137322054-1406807284.jpg
Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat un emigrant sirian în momentul în care încerca să treacă granița ilegal în țara noastră. Ieri, în jurul orei 16,50, polițiștii de la Sectorul Poliției de Frontieră Ostrov au acționat pentru interceptarea unui bărbat care a fost observat deplasându-se pe jos, dinspre Bulgaria, pe la frontiera verde. Bărbatul a fost reținut în apropierea frontierei de stat. El nu vorbea română, iar actele prezentate au relevat că avea 33 de ani și era cetățean sirian. Acesta intenționa să ajungă în Suedia.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru trecerea frauduloasă a graniței; polițiștii de frontieră l-au predat pe emigrant colegilor din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state. 

Comentează știrea

Hermes Store Locator
30 octombrie 2014
Hermes Store Locator

Emigrant sirian, prins de polițiștii de frontieră la Ostrov | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Grace Kelly Bag Replica http://www.susibodmer.ch/cms/hermes-handbags/hermes-grace-kelly-bag-replica-6035.asp Hermes Store Locator http://www.pulseclaims.com/css/hermes-handbags-online/hermes-store-locator-is-often-a-lightweight.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2372 secunde