Elicopterul SMURD, în misiune. Accident rutier la Constanța, soldat cu cinci victime

554

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc ieri, în județul Constanța, în apropierea localității Dorobanțu. Din nefericire, cinci persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Un elicopter SMURD și mai multe ambulanțe cu medici au intervenit pentru salvarea victimelor, în timp ce traficul rutier a fost blocat minute în șir.

Concret, ieri, în jurul orei 13.00, pe DN 2A, la kilometrul 168, în apropierea localității constănțene Dorobanțu, un autotren cu numere de Galați și un autoturism Volkswagen Golf cu numere de Constanța, care circulau în același sens de mers, au intrat în coliziune. Impactul dintre cele două autovehicule a fost foarte puternic, astfel încât plafonul mașinii mici a fost pur și simplu retezat. Victimele au fost azvârlite pe șosea, motiv pentru care elicopterul SMURD a fost chemat la fața locului.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 49 de ani a fost rănită grav. De asemenea, și două minore, cu vârste de 4, respectiv 13 ani, pasagere în autoturism, s-au ales cu răni, fetița de patru ani fiind preluată de elicopterul SMURD.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 55 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar starea sa este bună.

Un alt pasager, de 35 de ani, a suferit răni și a necesitat îngrijiri medicale de urgență.

Chiar dacă toate victimele au suferit multiple traumatisme, în special cranio-cerebrale, necesitând intubare, acestea sunt în viață, iar starea lor este stabilă.

Au fost transportate la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde vor primi îngrijirile necesare.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele pe fondul cărora s-a petrecut teribilul accident.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.334 secunde