ELICOPTER PRĂBUȘIT / Sute de mesaje de condoleanțe, postate de prietenii victimelor

316
ELICOPTER PRĂBUȘIT / Sute de mesaje de condoleanțe, postate de prietenii victimelor - facebook-1418736292.jpg

Articole de la același autor

Sute de rude, prieteni, apropiați sau simple cunoștințe și-au exprimat regretul cu privire la moartea celor patru salvatori care și-au găsit sfârșitul după ce s-au prăbușit cu elicopterul SMURD în lacul Siutghiol. 
Pe paginile de socializare ale celor patru curg, de ieri, sute de mesaje de condoleanțe. 
"Misiunea voastra aici s-a incheiat, ieri a fost ultima...ati ales zborul pt a veghea de sus...Ramas bun, Laura Vizireanu, Gabriela Camelia Harton, Catuneanu Petre, Ginel Cracanel!", precizează dr. Alexandra Cojocaru, medic SMURD, prietenă cu cei patru salvatori care și-au pierdut viața. 
"Dumnezeu să te odihnească în pace, ai fost un suflet bun și un medic de valoare plin de dăruire pentru cei suferinzi, un om curajos și o prietenă de nădejde, te iubim și deja ne este dor de tine", a precizat Cornelia pe pagina de Facebook a Laurei Vizireanu. 
De asemenea, pe pagina de Facebook a lui Ginel Crăcănel au apărut zeci de mesaje de condoleanțe: 
"Azi nu mai ești unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre.Te-ai retras liniștit, așa cum ai trăit, în lumea celor buni și drepți. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci inger cu aripi din lacrimi înghețate", spune Gabi, un apropiat al copilotului. 
Și pe contul lui Petre Cătuneanu au apărut postări sfâșietoare. 
"Pilotii nu mor niciodata.Ei decoleaza si nu se mai intorc. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Petrica! Condoleante familiei!", spune Gabriela.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2699 secunde