Elicopter "dubios", descoperit prăbușit, în România. Pilotul e mort!

56782
Elicopter

Articole recomandate

O descoperire macabră a făcut un cioban care se afla la o stână situată în zona Socic din Săpânța. Acesta a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, într-un elicopter de proveniență rusească.


Anchetatorii spun că e un elicopter tip Kamov Ka-26, de fabricație sovietic, folosit în misiuni aviochimice, în agricultură, pentru stropire cu soluții, fertilizare sau combaterea dăunătorilor. În acest caz, elicopterul ar fi putut fi folosit, cel mai probabil, la traficul cu țigări, mai ales că nu are niciun însemn de înmatriculare, spun surse din anchetă, citate de vasiledale.ro.

De altfel, elicopterul zbura clandestin în România, fără autorizație de zbor și ar fi violat spațiul aerian, susțin aceleași surse. Cadavrul pilotului era în descompunere, semn că prăbușirea a avut loc de mai multă vreme.

"Referitor la incidentul aviatic produs pe raza comunei Săpânța s-a întocmit dosar penal si se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj" declara IPJ Maramureș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde